Ügyvédi Iroda

Az AIRON LEGAL szolgáltatási gyakorlat magában foglalja az ügyvédeket és a vállalati titkársági szakembereket, akik különböző szolgáltatásokat nyújtanak az ügyfeleknek, mind Magyarországon, mind nemzetközi szinten a cégbejegyzés és egyéb tevékenységek, banki és pénzügyi, ingatlanügyletek és így tovább.

Cégalapítás, telephely és kereskedelmi képviselet regisztrációja

Segítünk a lehető legkevesebb admnisztrációval megalapítjuk cégét és telephelyét. Magyarországon és külföldön egyaránt vállaljuk a cégalapítás, fióktelep vagy kereskedelmi képviselet létrehozásának lebonyolítását a tervezéstől a tevékenység megkezdéséig, a lehető legegyszerűbb folyamatban, az ügyfelek lehető legkisebb terhelése mellett .

Bővebben

Végelszámolói szolgáltatások

A cégek élete (jogutód nélkül megszűnése) végelszámolással, felszámolással vagy kényszertörléssel érhet véget. Az AIRON szakembereivel vállaljuk a cégek és magyarországi telephelyek végelszámolásénak teljes körű lebonyolítását, számviteli és adózási feladatait, jogi teendőket és elvégezzük a végelszámoló iratmegőrzési feladatait is.

Bővebben

Vállalat felvásárlás és fúzió, StartUp befektetések

Tanácsot adunk a vállalati munka széles spektrumában, beleértve a nyilvános vételi jogokat, a magántulajdonban lévő M & A-t, az ECM-t, a komplex közös vállalatokat, az értékesítéseket és a vállalati szerkezetátalakításokat, valamint az általános kereskedelmi, trösztellenes és vállalatirányítási kérdéseket.

Bővebben

Munkajogi szolgáltatások

A magyar munkajog szabályozza a munkáltató és a munkavállaló közötti kapcsolatot. Mind a nemzeti, mind pedig a nemzetközi munkajog számos tényt tartalmaz. Az olyan témákra gondolhatunk, mint a munkaszerződés, az elbocsátás és a szabadság.

Bővebben

Ingatlan jog

Az AIRON LEGAL ügyvédjei évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a vállalati, kereskedelmi és lakóingatlanokkal kapcsolatos ügyek terén, beleértve a kereskedelmi lízing és egyéb finanszírozási formák minden aspektusát.

Bővebben

Letét kezelés

Az AIRON LEGAL letéti szolgáltatásának célja, hogy növelje a bizalmat és a bizalmat, amelyet a szerződő felek megfelelően hajthatnak végre a már megkötött megállapodásokban. Az ügyvédi letéti szolgáltatás pénzt vagy fontos dokumentumokat használják ügyfeleink olyan helyzetekben is, ahol több okból is meg kell védeniük a pénzüket, bár nem részesei egy adott szerződéses kapcsolatnak

Bővebben