Cégalapítás, telephely és kereskedelmi képviselet regisztrációja

Segítünk a lehető legkevesebb admnisztrációval megalapítjuk cégét és telephelyét. Magyarországon és külföldön egyaránt vállaljuk a cégalapítás, fióktelep vagy kereskedelmi képviselet létrehozásának lebonyolítását a tervezéstől a tevékenység megkezdéséig, a lehető legegyszerűbb folyamatban, az ügyfelek lehető legkisebb terhelése mellett .

A magyarországi cég, fióktelep vagy kereskedelmi képviselet alapítása során tanácsot adunk a tervezett tevékenységhez legmegfelelőbb cégforma, a pénzforgalmat bonyolító bank és az adózási szempontból is legmegfelelőbb székhely, telephely, fióktelep kiválasztásában.

A tervezés során figyelembe kell vennünk a jövőbeni terveket, a versenytársak által használt megoldásokat és az tulajdonosok egyedi igényeit a tőkeszerkezet, a tulajdoni arányok, szavazati jogok és osztalék arányok kialakításában.

Külföldi cégalapítás esetén is a tervezésen és lebonyolításon túl segítünk megszervezni az anyacég és leányvállalat közötti jelentéskészítési, kontrolling és egyéb adminisztratív feladatokat, megfelelő helyi szakértőket találni saját partnerhálózatunkon belül vagy kívül is.