Ingatlan jog

Az AIRON LEGAL ügyvédjei évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a vállalati, kereskedelmi és lakóingatlanokkal kapcsolatos ügyek terén, beleértve a kereskedelmi lízing és egyéb finanszírozási formák minden aspektusát.

Régóta tanácsadói feladatokat látunk el ingatlanok vevőinek és eladóinak, valamint résztveszünk a projektek fejlesztésének és finanszírozásának jogi kérdéseinek feltárásában, tisztázásban, szerződések készítésében. Pénzügyi intézményeket, fejlesztőket és ingatlantulajdonosokat rendszeresen képviselünk az ingatlan  tranzakciók területén Magyarországon.

Szakértelmünk magában foglalja több egységből álló lakóingatlanok, kereskedelmi ingatlanok, irodaházak, ipari ingatlanok, kereskedelmi ingatlanok és lakóházak,  valamint műemléki védettség alá tartozó ingatlanok vásárlását, értékesítését és finanszírozását.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a társasházak fejlesztésben. Szakértelmünk magában foglalja a helyszíni tervek kidolgozását, a társasházi megállapodások minden formáját, a nyilvánosságra hozatalhoz, a szabályzatokhoz, a szabályokhoz és a kezelési megállapodásokhoz szükséges valamennyi dokumentum összeszerelését és kitöltését, valamint a költségmegosztást és a kölcsönös megfeleltetési megállapodásokat. A társasházi társaságot a forgalombahozatalkor és a forgalmi találkozók szervezésével is megszervezzük.