Cégmenedzsment

Az AIRON Magyarországon és külföldön egyaránt vállal cégalapítás, fióktelep vagy kereskedelmi képviselet létrehozásának lebonyolítását a tervezéstől a tevékenység megkezdéséig, a lehető legegyszerűbb folyamatban, az ügyfelek lehető legkisebb terhelése mellett . A magyarországi és külföldi cég, fióktelep vagy kereskedelmi képviselet alapítása során tanácsot adunk a tervezett tevékenységhez legmegfelelőbb cégforma, a pénzforgalmat bonyolító bank és az adózási szempontból is legmegfelelőbb székhely, telephely, fióktelep kiválasztásában.

Cégalapítás, telephely és kereskedelmi képviselet regisztrációja

Segítünk a lehető legkevesebb admnisztrációval megalapítjuk cégét és telephelyét. Magyarországon és külföldön egyaránt vállaljuk a cégalapítás, fióktelep vagy kereskedelmi képviselet létrehozásának lebonyolítását a tervezéstől a tevékenység megkezdéséig, a lehető legegyszerűbb folyamatban, az ügyfelek lehető legkisebb terhelése mellett .

Bővebben

Megfelelősségi szolgáltatások

A megfelelősségi (vagy compliance) szolgáltatásainkkal biztosíthatja cége folyamatos törvényes működését. Székhely szolgáltatás, cégbíróság előtti képviselet, képviselet adóhatóságok előtt, adózási és könyvelési feladatok, elektronikus irattárolás.

Bővebben

Készcégek

Magyarországon kevéssé ismert, de nagyon sok országban elterjedt módja a vállalkozási tevékenység elkezdésének a kész-cég vásárlás.

Bővebben

Végelszámolói szolgáltatások

A cégek élete (jogutód nélkül megszűnése) végelszámolással, felszámolással vagy kényszertörléssel érhet véget. Az AIRON szakembereivel vállaljuk a cégek és magyarországi telephelyek végelszámolásénak teljes körű lebonyolítását, számviteli és adózási feladatait, jogi teendőket és elvégezzük a végelszámoló iratmegőrzési feladatait is.

Bővebben

Székhely szolgáltatás

A vállalkozások egyik legfontosabb kötelezettsége, a székhely fenntartása, ahol folyamatosan átveszik a hivatalos és üzleti levelezésüket, tárolják a vonatkozó jogszabályokban meghatározott iratokat, fogadják az ellenőrzést folytató szerveket, elsősorban az adóhatóságokat. Irodánkban teljes körű székhely szolgáltatást nyújtunk Magyarországon bejegyzett társaságok, külföldi társaságok fióktelepei és kereskedelmi képviseletei részére.

Bővebben