Adószakértés és képviselet

Általános és speciális adózási kérdésekkel és szakmai tanácsadással kapcsolatos tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk, beleértve az egyedi tranzakciókhoz kapcsolódó háttérinformációkat, az értekezleteken való részvételt, a tárgyalásokat és a jegyzetek készítését.

Ellátunk általános adózással kapcsolatos tanácsadást – magyar és külföldi jogszabályok figyelembe vételével, beszerezzük a kérdéses ügyekben az adóhatóság és a minisztérium állásfoglalását, adóellenőrzés előtt átvilágítjuk a cégét és feltárjuk a kockázatokat, képviseljük az adóellenőrzések során vagy tanácsadóként részt veszünk a folyamatban. Cégalapításokhoz, beruházásokhoz, vállalatértékesítéshez és egyéb tranzakciókhoz kapcsolódóan is nyújtunk szakértői segítséget, megtervezzük az adózási és jogi kockázatok szempontjából is a legelőnyösebb megoldásokat.

Segítünk előzetes adóbecslés vagy feltételes adó megállapítás ügyintézésében, végelszámolás lefolytatásában, felszámoláshoz szükséges iratok összeállításában, a felszámolóval való kapcsolattartásban.

Az ön létező vagy tervezett üzleti folyamatához, hozzárendeljük az adóztatási pontokat és azok időpontjának és módozatainak áttervezésével kedvezőbb likviditási helyzetet vagy egyszerűbb adminisztrációs környezetet biztosítunk.