Székhely szolgáltatás

A vállalkozások egyik legfontosabb kötelezettsége, a székhely fenntartása, ahol folyamatosan átveszik a hivatalos és üzleti levelezésüket, tárolják a vonatkozó jogszabályokban meghatározott iratokat, fogadják az ellenőrzést folytató szerveket, elsősorban az adóhatóságokat. Irodánkban teljes körű székhely szolgáltatást nyújtunk Magyarországon bejegyzett társaságok, külföldi társaságok fióktelepei és kereskedelmi képviseletei részére.

Székhely szolgáltatás

Társaságok és egyéni vállalkozások, külföldi vállalkozások magyarországi telephelyeinek és kereskedelmi képviseleteinek nyújtunk székhely szolgáltatást korlátozott számú vállalkozás részére, Budapesten, az 1. kerületi irodánkban és Csomádon valamint Újlengyelben – két Pest megyei településen, ahol nincs iparűzési adókötelezettség. A székhelyen adóhatóság fogadására, könyvelési és irodai adminisztratív szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

Posta kezelés

A székhely szolgáltatásunkba beletartozik az ügyfeleink bejövő leveleinek átvétele, digitalizálása és továbbítása az ügyfél email címére az átvételt követő munkanap végéig. A levelek eredeti példányát megőrizzük az irodánkban vagy plusz díj ellenében postán vagy futárral továbbítjuk a kívánt névre és címre.

Ha székhely szolgáltatást vesz igénybe, akkor 2017. július 1-től nem vehet igénybe a postán bejelentett küldemény átirányítást, ellenkező esetben a székhely szolgáltatás nem felel meg az előírásoknak.

Tárgyaló bérlés

Zárt vagy közös helységben lévő 4-8-14  személyes tárgyalóinkat kiberelhetik megbeszélésekre, bemutatókra, hatósági ellenőrzések lefolytatására. A tárgyalóbérlés óradíja a  wifi elérést és a frissítők árát is tartalmazza.

A székhely szolgáltatás díja éves díja – 75 000 forint + ÁFA – minimum egy évre előre fizetendő és magába foglalja a postakezelés (szkennelés, email továbbítás, tárolás) díját is, kivéve a postaköltséget. A tárgyalóbérlés óradíja a tárgyaló méretétől függően 4 000, 8 000 vagy 14 000 forint + ÁFA.

A székhely szolgáltatást megrendelheti emailben vagy személyesen irodánkban. A szolgáltatási díjakat bankkártyával, banki átutalással vagy készpénz befizetéssel egyenlítheti ki.